--> طريقة عمل البسكوت الحلزوني (بسكوت بسكريم ) - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home البسكوت / الحلزوني / بسكوت حلزوني / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل البسكوت الحلزوني (بسكوت بسكريم )

بسكويت حلزوني 

بسكويت حلزوني فاطمه ابو حاتي

المقادير :
نصف كيلو دقيق
ربع كيلو زبدة طرية 
كوب سكر بودرة منخول 
بيضة 
ملعقة صغيرة فانيليا 
3 ملعقة كبيرة كاكاو خام
3 ملعقة كبيرة كاكاو محلي
ملعقة صغيرة فانيليا 
رشة ملح
4 ملعقة كبيرة لبن للكاكاو 

شاهد ايضا : طريقة عمل بسكوت البيمبو بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي 

الطريقة :
1- في بولة انزل الزبدة واضربها وانزل بالسكر واخلط لغاية مالقوام يعلي ويبقا ابيض وبقوام كريمي انزل البيضة والفانيليا واخلط .
2- في بولة اخلط الدقيق ورشة الملح واقلبهم مع بعض وانزلهم علي الخليط واعجن بايدي لغاية متلم عجينة طرية  واقسمها 4 كور متساوية .
3- في بولة انزل الكاكاو الخام ومعلقة كبيرة لبن واعجن كورة بالكاكاو وهكذا الكورة التانية بالكاكاو المحلي مع معلقة لبن واجهز طاج فرن واعمل كرات صغيرة قد البلي وابدء اخد وجحدة بيضة وواحدة بني غامق ووحدة بيضة ووحدة بني غامق واعملهم وردة والابيض يكون فاصل بين اللي بالكاكاو وببطن ايدي احطها والفها بين بطنين ايدي لغاية متبقا متدخلة وهكذا مع كل الكمية وطبعا حجم الكورة هتتحكم في حجم البسككوتة وارص ع الصاج .
4- علي فرن سخن جدا علي درجة حرارة 160 علي الرف الوسطاني لغاية ميستوي واطلعة علي طول اقدمة اشيلة من الصاج وهوا سخن براحة لان لو سبتية هيلزق وبالهنا .

اقرأ أيضا:

هناك تعليقان (2):

اللحوم

اللحوم
to Top