--> طريقة عمل اصابع الجلاش بالمهلبية بطعم رهيب جدا - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home اصابع / الجلاش / بالمهلبية / مروة الشافعي

طريقة عمل اصابع الجلاش بالمهلبية بطعم رهيب جدا

اصابع جلاش 

اصابع الجلاش  مروة الشافعي

المقادير :
لفة جلاش
كوب سمنة سايحة 
3كوب لبن
6 ملعقة كبيرة نشا 
4ملعقة كبيرة سكر 

للشربات :
2كوب ماء 
كوب ونصف  سكر 
ملعقة صغيرة فانيليا 
ملعقة صغيرة عصير ليمون 

شاهد ايضا : طريقة عمل اصابع الجلاش البانية بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي

الطريقة :
1- في حلة انزل اللبن والنشا والسكر واقلبهم علي البارد وارفعهم علي النار واقلب فيهم ع طول اول متسخن انزل الفانيليا واقلب لغاية متغلي وتتقل واسبها تبرد.

2- في حلة انزل المية والسكر واسبهم يغلو غلوة وانزل الفانيليا واللمون واول متغلي غلوتين اطفي علية .

3- في صنية ادهنها سمنة كويس واجيب ورقة واوزع المهلبية علي اطراف الورقة والفها رول وارصهم جمب بعض في الصنية وابدئي قطعيها صوابع وادهنيهم سمنة كويس ودخليها فرن سخن علي 200 علي الشبكة لغاية متتحمر وتاخد لون تخرج واعطية الشربات سخن واسيبة يتشرب واقدمة .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top