اصابع جلاش
لفة جلاش
كوب سمنة سايحة
3كوب لبن
6 ملعقة كبيرة نشا
4ملعقة كبيرة سكر
للشربات :
2كوب ماء
كوب ونصف سكر
ملعقة صغيرة فانيليا
ملعقة صغيرة عصير ليمون
شاهد ايضا : طريقة عمل اصابع الجلاش البانية بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- في حلة انزل اللبن والنشا والسكر واقلبهم علي البارد وارفعهم علي النار واقلب فيهم ع طول اول متسخن انزل الفانيليا واقلب لغاية متغلي وتتقل واسبها تبرد.
2- في حلة انزل المية والسكر واسبهم يغلو غلوة وانزل الفانيليا واللمون واول متغلي غلوتين اطفي علية .
3- في صنية ادهنها سمنة كويس واجيب ورقة واوزع المهلبية علي اطراف الورقة والفها رول وارصهم جمب بعض في الصنية وابدئي قطعيها صوابع وادهنيهم سمنة كويس ودخليها فرن سخن علي 200 علي الشبكة لغاية متتحمر وتاخد لون تخرج واعطية الشربات سخن واسيبة يتشرب واقدمة .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق