--> طريقة عمل كفتة مشوية محشية الجبنة روووعه - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home بالجبنة / فاطمه ابو حاتي / كفتة / محشية / مشوية

طريقة عمل كفتة مشوية محشية الجبنة روووعه

كفته مشوية 

كفتة مشوية محشية جبنة فاطمه ابو حاتى

المقادير :
كيلو لحمة مفرومة 
ربع كيلو ليه ضاني مفرومة 
كوب بقدونس مفروم
كوب فلفل رومي  مكعبات 
2 بصل مفروم
1 فلفل احمر حار مفروم ناعم
رشة سكر 
ملعقة صغيرة سبع بهارات
ملح
فلفل اسود
للحشو :
2 كوب مونزاريلا ع شيدر 
فلفل الوان مكعبات 
نصف كوب بقدونس مفروم

شاهد ايضا :  طريقة عمل كفتة الفراخ المقرمشة بطريقة الشيف مروة الشافعى

الطريقة :
1- في بولة انزل اللحمة والبقدونس والفلفل الحار والرومي والبصل واللية وملح وسكر وفلفل اسود والبهارات السبعة واعجن كل المكونات مع بعض كويس اوي لغاية متلاقيها طلعت خيوط مش اقل من 5دقايق .
2- اجيب صنية بيتزا ادهنها زيت حلو واخد نص كمية اللحمة وافردها في الصنية واعملها حوافي زي عجينة البيتزا واسويها كويس وانزل بالجبنة اوزعها كويس والفلفل الرومي والبقدونس.
3- الجزء التاني افردة بين كيسين بسوا واحد وانزله علي الصنية واقفل من الجوانب واضغط براحة خالص وابتدي ادخلها فرن حام علي 200 علي الرف الوسطاني اول متستوي اولعلها الشواية تاخد لون حلو واقدمها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top