--> طريقة عمل الحواوشي البلدي بتكاتة واسرارة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home البلدي / الحواوشي / مروة الشافعي

طريقة عمل الحواوشي البلدي بتكاتة واسرارة

حواوشي بلدي

حواوشي مروة الشافعي

المقادير :
كيلو لحمة مفرومة 20في المية دهن 
فص ثوم مفروم
بصلة كبيرة قطع صغيرة 
فلفل اخضر قطع صغيرة 
ملعقة كبيرة ثوم بودر 
ملعقة كبيرة بصل بودر 
ملعقة كبيرة بابريكا 
ملعقة كبيرة  حبهان مطحون 
ملعقة كبيرة بهارات لحمة 
ملعقة صغيرة ملح وفلفل
ملعقة صغيرة زنجبيل بودر 
ملعقة صغيرة سماق
رشة جوزة الطيب 
رشة شطة 
عيش بلدي بالردة 
خليط سمن مع الزيت للدهن 

شاهد ايضا : طريقة عمل الحواوشي الاسكندراني بطريقة مروة الشافعي

الطريقة :
1- في بولة انزل اللحمة والبصل والفلفل والثوم والملح والفلفل والبهارات اللحمة والشطة وجوزة الطيب والزنجبيل والحبهان والبابريكا والثوم والبصل البودر والسماق واقلب المكونات مع بعض معجنش .
2- افتح العيش وابتدي احشي باللحمة ووزعي اللحمة حلو في كل انحاء الرغيف وادهن الصنية وادهن العيش وارصة في الصوني وادخلهم فرن سخن اوي ع 200علي الشبكة وادخلة وكل ربع ساعة اقلبة لمده 30 دقيقة  لغاية ميستوي وياخد لون ممكن تعملية علي الطاسة وقدميهم لاولادك حواوشي خطير .





اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top