حجازيه
2كوب دقيق
2كوب سميد (دقيق البسبوسة )
كوب ماء
كوب سمنة سايحة
ملعقة كبيرة خميرة فورية
ملعقة كبيرة سكر
رشة ملح
للحشو :
كوب سكر
كوب سميد
ملعقة كبيرة سمنة
نصف كوب ماء
نصف كوب جوز هند
نصف كوب زبيب
2ملعقة كبيرة قرفة ناعمة
شاهد ايضا :" طريقة عمل كيكة الرواني بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- في بولة انزل دقيق والسميد والسكر والخميرة والملح واقلبهم واسيح السمنة مقدحهاش تسيح بس واقلبهم يلمو كده اغطيهم واسبهم يخمرو .
2- في بولة انزل السكر والسميد وجوز الهند والزبيب والقرفة والسمنة وممكن زيت و اقلبهم وانزل عليهم المية واقلبهم مع بعض .
3- اول متخمر اجيب صنية ادهنها سمنة وانزل بنص كمية العجينة افردها واظبط السمك كلو زي بعض انزل الحشوة افردها وانزل الباقي اساويهم بس من غير مضغط براحة كده وبالشوكة وغرزيها وباكينة قطعيها مربعات وعلي فرن سخن علي 200 علي الرف الوسطاني لغاية متستوي وتاخد لون من فوق وقدميها بالهنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق