--> طريقة عمل الكاتشب الحار البيتي - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الحار / الكاتشب / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل الكاتشب الحار البيتي

كاتشب حار 

كاتشب حار

المقادير :
كيلو طماطم حمرا
2 قرن فلفل احمر حار
2 ملعقة كبيرة صلصة 
نصف كوب سكر 
نصف كوب خل 
نصف ملعقة صغيرة ثوم بودر 
ملعقة صغيرة ملح
رشة فلفل اسود
ربع كوب ماء 
2ملعقة كبيرة نشا 


الطريقة:
1- في حلة اقطع الطماطم والفلفل الاحمر وانزلها شوية مية صغيرين واسبها علي النار مده 3 او 4 دقايق تغلي اطفي واسبها تهدا وانزلها الخلاط او الكبة واخلطها كويس واصفيها في مصفا سلك ناعمة واصفية كويس اوي .
2- رجعيي الخليط الحلة وعلي النار ضيفي بقا السكر والملح والفلفل والثوم والصلصة والخل وقلبي وسبيهم علي النار يتسبكو من ربع ساعة الي 20 دقيقة  واول متتسبك دوبي النشا مع المية كويس وانزلي عليهم بالنشا مع التقليب الكويس لغاية ميتقل ويغلي اطفي.
3- اسيب الخليط يهدا خالص وانزلة في برطمانتات نضيفة وناشفة خالص واقفليهم واحفظية في التلاجة عاوزة تعززي اللون اكتر زودي ربع ملعقة صغيرة بابريكا .

اقرأ أيضا:

هناك تعليقان (2):

اللحوم

اللحوم
to Top