--> طريقة عمل كباب الفراخ المدخن بطريقة روعة جدا - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الفراخ / المدخن / فاطمه ابو حاتي / كباب

طريقة عمل كباب الفراخ المدخن بطريقة روعة جدا

كباب الفراخ

كباب فراخ فاطمه ابو حاتي

المقادير :
نصف كيلو من اوراك وصدور الفراخ
1فلفل رومي
مصف وب بقدونس مفروم
بصلة شرائح
4 فص ثوم
نصف كوب برغل ناعم 
2 ملعقة كبيرة زبدة
نصف ملعقة صغيرة بيكينج بودر 
ملعقة صغيرة بهارات فراخ
ملعقة صغيرة بابريكا 
ملح
فلفل اسود

شاهد ايضا : طريقة عمل كباب كوابري بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي 

الطريقة :
 1- في الكبة انزل البصل والفلفل والثوم وافرمهم كويس جدا انزلهم في طبق واحط مكانهم قطع الفراخ وافرمها  كلها كويس وانزلها علي الخضار .
2- انزل عليهم ملح وفلفل وبابريكا والبيكينج بودر وبهارات الفراخ والبرغ مغسول ومنقوع نص ساعة وانزل الزبدة واعجن كل المكونات دي كويس جدا اعجني 4دقايق العجن الكويس بيخليها متماسكة ومتفكش منك  وانزل قطعة فحم مولعة في طبق صغير وانزلها علي الفراخ وانزل زيت يعمل دخان اغطيها 10دقايق تاخد من ريحة الفحم .
3- اجيب اسياخ منقوعة ربع ساعة في مية وابتدي اشكل عليها الفراخ وعلي طاسة سخنة وعليها زيت وابتدي اشوي ومن وقت للتاني ابتدي اقلب كل متاخد لون لغية متتشوي وتشتوي ويطلع لونها حلو لازم علي نار متوسطة واقدمها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top