--> طريقة عمل كفتة الشوفان صحية وطعم حكاية - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الشوفان / فاطمه ابو حاتي / كفتة

طريقة عمل كفتة الشوفان صحية وطعم حكاية

كفته شوفان 

كفته شوفان         فاطمه ابو حاتي

المقادير :
نصف كيلو لحمة مفرومة ناعم
نصف كوب شوفان
بصلة مفرومة 
جزرة مبشورة 
1 كوسة مبشورة 
2 ملعقة كبيرة بقدونس مفروم
نصف ملعقة صغيرة بيكينج بودر 
نصف ملعقة صغيرة سبع بهارات 
ملح
فلفل اسود

شاهد ايضا : طريقة عمل كباب الفراخ المدخن بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي

الطريقة :
1- في البولة انزل اللحمة والجزر والكوسة والبصلة والشوفان والبقدونس والبيكينج بودر والبهارات وملح وفلفل  واعجن اللحمة مع باقي المكونات كويس العجن الكويس بيخليها متماسكة ومتقعش اعجني مده 3دقايق.
2- في صنية الومنيوم ادهن بمادة دهنية واشكل الكفتة حسب زوقك عاوزاها صوابع كور او اقراص ده حسب زوقك سيبي فراغ صغير بين كل واحدة واغطيها بفويل كويس وادخلها الفرن علي 200 علي الشبكة لغاية متستوي واخرجها واقدمها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top