كفته الحاتي
المقادير :كيلو لحمة مفرومة
2 بصلة كبيرة مفرومة
ملح
فلفل
ملعقة صغيرة بيكربونات الصوديوم
فحم
شاهد ايضا : طريقة عمل كفتة الحاتي والطرب بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- اعصر البصل من اي مية خالص وفي بولة انزل اللحمة والبصل وملح وفلفل وبيكربوناتو واعجن المكونات دي بقا كلها مع بعض 5دقايق كده .
2- ابدء اصبعها علي سيخ علي خشبة او ضهر معلقة واصبعها كبير عشان لما يكش يبقا كويس ومظبوط وانزل علي صنية .
3- ادخلها فرن سخن علي 200 علي الشبكة لغاية متستوي وتاخد لون حلو اخرجها اولع فحماية واحطها علي فويل انزلها زيت تطلع دخان واغطيها 10دقايق بالكفتة واقدمها .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق