--> طريقة عمل الكبدة الالسكندراني وحربي اكل الشارع - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الاسكندراني / الكبدة / مروة الشافعي

طريقة عمل الكبدة الالسكندراني وحربي اكل الشارع

كبده اسكندراني 

كبده اسكندراني مروة الشافعي

المقادير :
نصف كيلو كبدة شرائح بقري
عصير ليمونة كبيرة 
2فص كبيرة ثوم مفروم
2ملعقة كبيرة خل
رشة شطة 
ملعقة صغيرة ملح
ملعقة صغيرة كمون 
ملعقة صغيرة كزبرة ناشفة 
نصف ملعقة صغيرة فلفل اسود
فلفل اخضر رومي او حامي شرائح

شاهد ايضا : طريقة عمل الكبدة الاسكندراني بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي

الطريقة :
1- في بولة هنزل الثوم والليمون والكزبرة والكمون والملح والفلفل والخل واقلب كل الحاجات دي مع بعض .
2- انززل الكبدة واقلبها مع التتبيلة واسبها نص ساعة واسخن طاسة فيها زيت يسخن اول وانزل بالكبدة واقلب لغاية متدخل في السوا انزلها الفلفل وتقليبة واطفي وافتح السندزتشات واقدمها بالهنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top