كبده اسكندراني
نصف كيلو كبدة شرائح بقري
عصير ليمونة كبيرة
2فص كبيرة ثوم مفروم
2ملعقة كبيرة خل
رشة شطة
ملعقة صغيرة ملح
ملعقة صغيرة كمون
ملعقة صغيرة كزبرة ناشفة
نصف ملعقة صغيرة فلفل اسود
فلفل اخضر رومي او حامي شرائح
شاهد ايضا : طريقة عمل الكبدة الاسكندراني بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- في بولة هنزل الثوم والليمون والكزبرة والكمون والملح والفلفل والخل واقلب كل الحاجات دي مع بعض .
2- انززل الكبدة واقلبها مع التتبيلة واسبها نص ساعة واسخن طاسة فيها زيت يسخن اول وانزل بالكبدة واقلب لغاية متدخل في السوا انزلها الفلفل وتقليبة واطفي وافتح السندزتشات واقدمها بالهنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق