ميني تارت
المقادير :العجينة :
3 كوب دقيق
كوب زبدة ساقعة
نصف كوب سكر بودرة
2 صفار بيض
م ص فانيليا
رشة ملح
3 ملعقة كبيرة ماء ساقع
الحشو :
200ملل كريمة خفق للحلويات
400 جرام شيكولاته مبشورة
فراولة للتزيين
شاهد ايضا : طريقة عمل تارت الكنافة بالمانجو بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- في بولة هتحطي الدقيق والملح وقلبي نزلي الزبدة ساقعة وافركيهم مع بعض كويس انزل صفار البيض والفانيليا والسكر وعليهم المية انزل معلقتين واعجن واكمل بالتلتة ع حسب العجينة متلم معايا .
2- لفيها في استريتش وسبيها ترتاح في التلاجة نصف ساعة وخرجيها افرديها في قوالب التارت وخرميها بالشوكة ودخليها علي صنية علي فرن سخن علي درجة حرارة 200 تقريبا من 10 الي 12 دقيقة .
3- لعمل الحشو في حلة علي النار انزل الكريمة ادفيها وانزلها الشيكولاتة ابعدها عن النار واقلب لغاية متفك وتسيح خالص واوزعها علي قوالب التارت وازين بالفراولة بس .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق