--> طريقة عمل الناتشوز الخطير جدا - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الناتشوز / ناتشوز

طريقة عمل الناتشوز الخطير جدا

الناتشوز 

ناتشوز

المقادير :
 ربع كيلو لحمة مفرومة 
رقائق ذرة بالطعم المفضل 
جبنة شيدر مبشورة 
طماطم مكعبات صغيرة
فلفل اخضر مكعبات  صغيرة 
بصل مكعبات صغيرة 
ملعقة كبيرة زيت 
نصف ملعقة صغيرة كمون - بابريكا 
ربع مملعقة صغيرة ثوم بودر  بصل بودر 
ملح-فلفل 

شاهد ايضا :طريقة عمل المولتن كيك بطريقة الشيف مروة الشافعي

الطريقة :
1- في طاسة علي النار انزل الزيت يسخن كويس انزل اللحمة واقلبها لغاية متدخل في السوا والوانها تغير نزلي الملح والفلفل والثوم والبصل والبابريكا والكمون وقلبي كويس جدا لغاية متستوي .

2- هاتي بيريكس نزلي طبقة رقاقئق الذرة بالطعم المفضل ليكي ونزلي طبقة لحمة ووزعي بعض البصل والفلفل والطماطم وطبقة شيدر وطبقة رقاقئق ولحمة والبصل والطماطم والفلفل وطبقة شيدر ودخلية فرن سخن علي 200علي الشبكة ربع ساعة وبالهنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top