--> طريقة عمل شيكة الكوسة باللحمة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الكوسة / باللحمة / شبكة / مروة الشافعي

طريقة عمل شيكة الكوسة باللحمة

شبكه كوسه

شبكه كوسة   مروة الشافعي

المقادير :
كيلو كوسة شرائح
ملعقة صغيرة ملح وفلفل
ملعقة كبيرة بابريكا
كيلو لحمة مفرومة
بصلة كبيرة مقطعة صغير
رشة جوزة الطيب
فلفل الوان قطع صغيرة 
مشروم صغير 
كوب جبنة رومي مبشورة 
2 ملعقة كبيرة صلصة طماطم 
2 كوب عصير طماطم

شاهد ايضا : طريقة عمل قوارب البطاطس باللحمة بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي 

الطريقة :
1- في طاسة انزل زبدة وزيت يسخنم حلو وانزل البصل واشوحة اعطيلو لون خفيف حلو وانزل اللحمة واشوحها لغاية لونها ميتغير انزلها المشروم والفلفل الالوان واقلبهم مع بعض اول متدخل في السوا انزل الملح والفلفل والبابريكا وجوزة الطيب لو نزلت مية استني تشربها وتبقا كده استوت وابتدي نزللها في الاخر الصلصة تقلبتين واطفي .

2- الكوسة اقطعها شرائح رفيعة خالص اتبلها ملح وفلفل واشويها علي الجريل او ع طاسة بمسحة زيت خفيفة او اشويها في الفرن عاوزاها مشوية .

3- اجيب قالب انزل فية جزء من اللحمة وابتدي اخد شرائح الكوسة ارصها زي الشبكة صف بالعرض وبالطول وانزل بقيت اللحمة وعليها الجبنة اوزعها اغطي بيها وارص باقي كمية الكوسة بنفس الطريقة واوزع العصير علي الوش وادخلها فرن سخن علي 200 علي الشبكة لغاية متسيح الجبنة وتاخد من فوق لون حلو واخرجها اقدمها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top