--> طريقة مل مكرونة بالصوص الابيض ( صوص الفريدو ) صوص مع الدجاج - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الابيض / بالصوص / مروة الشافعي / مكرونة

طريقة مل مكرونة بالصوص الابيض ( صوص الفريدو ) صوص مع الدجاج

مكرونه بالصوص الابيض 

مكرونة بالصوص الفريدو   مروة الشافعي

المقادير :
2اوراك فراخ مخلية منوعة الجلد
مكرونة مسلوقة 
ملح
فلفل
بصل بودر 
ثوم بودر 
زبدة 
زيت
للصوص :
ملعقة كبيرة سمنة 
ملعقة صغيرة ثوم
2ملعقة كبيرة دقيق
لتر لبن
مكعب مرق
ملعقة كبيرة جبنة كوبيات كريمي 
ملح
فلفل
رشة جوزة الطيب 
2كبشة كبيرة شوربة او ماء سلق المكرونة 

شاهد ايضا : طريقة عمل مكرونة بينك صوص بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي

الطريقة :
1- اتبل الاوراك بملح وفلفل وثوم بودر وبصل بودر واقلبها كوسي وعلي طاسة علي النار انزل فيها زبدة وزيت تسخن وانزل الفراخ تاخد لون من جنب واقلبها تاخد لون من الجنب التاني وتكون استوت .
2- في حلة انزل السمنة تسيح انزل الثوم اول مشم ريحتة بس انزل الدقيق واقلبهم مع بعض وانزل اللبن ساقع ومكعب المرق وملح وفلفل وجوزة الطيب والجبنة الكريمي واقلب كويس واول ميغلي انل الشوربة او مية السلق واقلب كويس يغلي تاني واطفي .
3- اقطع الفراخ وانزل المكرونة في طبق وعليه الصوص والفراخ وعيشي بقا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top