--> طريقة عمل الباتون سالية السهل جدا - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الباتون سالية / باتون / سالية

طريقة عمل الباتون سالية السهل جدا

باتوة ساليه

باتون ساليه

المقادير :
2كوب دقيق 
نصف ملعقة صغيرة ملح
نصف ملعقة صغيرة بيكينج بودر 
ربع كوب زبدة بدرجة حرارة المطبخ
ماء للعجن 
للوجة :
كمون حبوب 
حبة البركة 
للدهن :
صفار بيضة 
2ملعقة كبيرة لبن 
رشة نسكافية او قهوة سريعة الذوبان
رشة سكر 

شاهد ايضا : طريقة عمل الباتون سالية بطريقة الشيف نجلاء الشرشابي 

الطريقة :
1- في بولة انزل الدقيق وملح وبيكينج بودر واقلبهم كويس جدا  وانزل الزبدة ممكن زيت او سمنة  وافركهم كويس لغاية مالدقيق يبقا زي حبات الرمل .

2- واعجن بالمية لغاية متلم اول متلم اعجنها 10دقايق تبقا ناعمة جدا واسبها متغطية لغاية مترتاح نص ساعة وابدي الفها رول واقطعها قطع صغيرة وابرم قطعة قطعة رفيع جدا بالطول اللي تحبية حتي لو طولت اووي ممكن تقسميها 2بالسكينة .

3- خلصي الكمية ورصيها علي صنية الومنيوم مدهونة زيت وارب البيضة مع السكر واللبن والنسكافية او القهوة واقلبهم وادهن وش الباون سالية واوزع علي الوش حبة البركة او كمون ممكن شمر ممكن ينسون ده حسب رغبتك ودخلية فرن سخن علي الرف الوسطانيعلي درجة حرارة 180 لمده نص ساعة لغاية مياخد لون حلو من تحت وفوق ويبقا مقرمش وحلو جدا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top