--> طريقة عمل بيكاتا الفراخ بصوص المشروم والكريمة روعة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الفراخ / بيكاتا / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل بيكاتا الفراخ بصوص المشروم والكريمة روعة

بيكاتا الفراخ

بيكتا فاطمه ابو حاتي

المقادير :
نصف كيلو صدور فراخ شرائح سميكة 
2كوب مشروم فريش
بصل متوسطة مقطعة صغير 
ملعقة صغيرة ثوم مفروم
2ملعقة كبيرة دقيق
2ملعقة كبيرة سمنة 
3 كوب ماء مغلية 
كوب كريمة طهي
رشة سكر 
ملح
فلفل اسود

شاهد ايضا طريقة عمل بيكاتا الفراخ بالمشروم والمكرونة  بطريقة الشيف مروة الشافعي

الطريقة :
1- اتبل الفراخ بالملح والفلفل واتبلها كويس لغاية ميتداخل مع كل القطع وفي طاسة علي النار فيها زيت وسمنة او زبدة تسخن جامد وانزل قطع الفراخ جمب بعض واحمرهم من النحيتين حلو لغاية متاخد لون دهبي حلو ارفعها واكمل باقي القطع احرهم بنفس الطريقة .
2- متقلقيش من اي حاجة تلزق في الطاسة هما بينفعونا جدا في الصوص لرفع كل كمية الفراخ بعد متخمرت انزل البصل واقلبة لغاية مياخد لون بسيط انزل الثوم واشوحهم لغاية متظهر ريحتة .
3- انزل المشروم واقلب لغاية ميستوي انزل الدقيق واقلبهم مع بعض وانزل المية المغلية واقلب واظبط الملح والفلفل وانزل قطع الفراخ واغطي واول متغلي اهدي النار واسبها  حوالي نص ساعة تتسبك وتستوي وانزل بالكريمة مفيش كريمة استبدليها بكوباية لبن عليها معلقتين قشطة وقلبيهم ونزليهم تغلي غلوة واحدة واقدمها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top