--> طريقة عمل بيتزا المكرونة بالفراخ لطيفة جدا - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home المكرونة / بالفراخ / بيتزا / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل بيتزا المكرونة بالفراخ لطيفة جدا

بيتزا مكرونة بالفراخ

بيتزا مكرونة فاطمه ابو حاتي

المقادير :
ربع كيلو مكرونة فيوزيلي
ربع كيلو فراخ شرائح
كوب مشروم فريش شرائح
بصل شرائح
2 فص ثوم شرائح
نصف كوب زيتون اسود شرائح
كوب فلفل الوان شرائح
كوب عصير طماطم
ملعقة كبيرة صلصة 
2 كوب جبنة مونزاريلا وشيدر 
رشة سكر 
ملعقة صغيرة زعتر 
ملعقة صغيرة ثوم بودر 
ملعقة صغيرة بصل بودر 
ملح
فلفل اسود

شاهد ايضا :  طريقة عمل البيتزا بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي

الطريقة :
1-  في طاسة سخنة انزل زبدة وزيت يسخنم كويس اوي وانزل الفراخ واقلبها اول متغير لونها انزل شوية من الزعتر والثوم البودر والبصل البودر والفلفل واشوحهم كويس واول متدخل في السوا انزلها الملح  والبصل واشوحة معاها وانزل الثوم واقلب لغاية مريحتة تظهر انزل المشروم واقلب لغاية ميستوي والفراخ تستوي واطفي .
2- لعمل الصوص  في طاسة انزل الصلصة تغلي انزل الصلصة والملح والفلفل والزعتر وبصل وثوم بودر والسكر واقلبهم مع بعض كويس واطفي .
3-  في بولة نزلي المكرونة ونص كمية الفراخ ونص كمية كل من الجبن والفلفل والجبن والزيتون واقلبهم مع بعض وفيي قالب مدهون بالزيت انزل الخليط واوزعة واوزع علي الوش الصوص و بقيت الفلفل والفراخ والزتون والجبن وادخلها فرن سخن وحامي علي 200 علي الرف الوسطاني تاخد لون  حلو والجبنة تسيح واقدمها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top