--> طريقة عمل بوريك حلزوني بمقادير بسيطة وطعم خرافة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home بوريك / جلزوني / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل بوريك حلزوني بمقادير بسيطة وطعم خرافة

بوريك حلزوني

بوريك فاطمه ابو حاتي

المقادير :
باكيت اسبرينج رولز
للحشو :
كيلو جبنة بيضاء
ربع كوب زيت زيتون
ربع كوب لبن
2 ملعقة كبيرة زعتر
ملعقة كبيرة نعناع جاف
زبدة للدهن

شاهد ايضا : طريقة عمل صنية الجلاش بالفراخ والجبن بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي

الطريقة :
1- في بولة نزلي الجبنة والنعناع والزعتر والزيت واللبن وقلبيهم مع بعض كويس اهريسيها ححلو .
2- هاتي قطع الاسبرينج ورصي كده 5 جمب بعض ادهنيهم حلو ورصيهم كل واحدة علي طرف التانيو علي نفس الخط عشان يكونو متسويين ونزلي الحشو ولفي رول وابدئي لفي حلزوني حولين نفسها وصنية مدهونة ونزليها .
3- كملي باقي الكمية والحشو بنفس الطريقة ورقيها حلزوني حلوين الاولانية وهكذا ادهني الوش ودخليها فرن سخن علي 200 علي الرف الوسطاني لغاية متاخد لون دهبي حلو وخرجيها سخنة واقدميها حلو جدا ممكن كمان تستخدمي الجلاش ورقتين فوق بعض بنفس الطريقة .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top