--> طريقة عمل كبسة الفراخ بالمكرونة والطعم جنان بجد - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الفراخ / بالمكرونة / فاطمه ابو حاتي / كبسة

طريقة عمل كبسة الفراخ بالمكرونة والطعم جنان بجد

كبسه فراخ بالمكرونه

كبسة الفراخ فاطمه ابو حاتي

المقادير :
كيلو دبابيس فراخ
مكرونة مرمرية
2بطاطس مكعبات
2 جزر مبشور
2 فلفل حار سليم
بصلة مكعبات
2 ملعقة كبيرة ثوم مفروم
كوب كزبره خضرا مفروم
2 كوب عصير طماطم
2 ملعقة كبيرة صلصة
2 ملعقة كبيرة سمنة وزيت
2 مكعب مرق
ماء مغلي
2 عود قرفة
2ورق لورا
2 لومي
ملعقة صغيرة بهارات فراخ
ملعقة صغيرة كزبره جافة
ملعقة صغيرة كمون
ملح
فلفل اسود

شاهد ايضا : طريقة عمل كبسة الدجاج بطريقة الشيف مروة الشافعي 

الطريقة :
1- في الحلة وتكون سخنة انزل الزيت والسمنة واسبهم يسخنم كويس جدا وابتدي انزل الفراخ ويكونو بجانب بعض مش علي بعض عشان كلهم ياخدو نفس اللون عاوزنهم يتحمرو حلو وياخدو لون حلو واطلعهم علي طبق .
2- انزل مكان الفراخ البصل واشوحة واعطيلو لون وانزل 2/3 كمية الثوم واشوحة اول ملاقي ريحتة طلعت انزل القرفة واللومي واللورا واشوحهم معاهم احمصهم.
3- انزل عصير الطماطم والصلصة ومكعبين المرقة واسيبهم يغلو ويتسبكو وانزل دبابيس الفراخ واسبها تغلي والفراخ تدخل في السوا انزل البطاطس والجزر والتوابل البهارات والكمون والكزبرة والملح والفلفل واقلبهم واغطي واسيب البطاطس والفراخ يغلو مع بعض واول متدخل في السوا  انزل المكرونة واقلبها وانزل الثوم والفلفل الحامي واغطي واسبها تغلي 5 دقايق بس واطفي والمكرونة هتستوي وبعدها اقدمها عادي جدا والف هنا وشفا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top