ارز احمر
2 كوب ارز احمر
ملعقة صغيرة ثوم مفروم
بصلة مفرومة
كوب ونصف ماء مغلي
كوب عصير طماطم
ملعقة كبيرة صلصة
زيت
رشة سكر
ملح
فلفل
نصف ملعقة صغيرة كمون
نصف ملعقة صغيرة كزبرة جافة
شاهد ايضا : طريقة عمل الارز الصيادية بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- انزل الزيت في حلة علي النار يسخن كوي وانزل البصلة والفلفل والكزبرة والكمون واشوحها لغاية متدبل انزلها الثوم واشوحهم مع بعض لغاية مالتوم ريحتة تظهر انزل عصير الطاطم الصلصة والسكر والملح اظبطة واسبها تغلي وتتسبك .
2- اول متغلي وتتسبك كويس انزلها المية واسبهم يغلو مع بعض اظبط ملحها وتغلي انزل الرز واسيبو يغلي ويتشرب كويس واقلبة تقليبة واحدة واهدي النار خالص عشان يستوي وبعد ميستوي اقدمة .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق