ارز حبه وحبه
3كوب ارز مصري
3 كوب شوربة مغلية
2ملعقة كبيرة سمكنة ع زيت
ملح
شاهد ايضا : طريقة عمل الارز بالشعرية بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- استخد ارز مغسول ومتصفي كويس وفي حلة انزل السمنة والزيت يسخنم حلو وانزل 2/3 الرز واشوح لغاية مالرز يبقا لونة دهبي فاتح وانزل علية باقي الرز واشوحهم مع بعض كويس .
2- بعد ملاقي الرز سخن وفلفل انزل الشوربة واقلب واظبط الملح وابتدي اسيبة يغلي ويتشرب واغطية واهدي علية واسيبة يستوي واقدمة بالف هنا وشفا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق