--> طريقة عمل رول البفتيك بالخضار - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home البفتيك / بالخضار / رول / مروة الشافعي

طريقة عمل رول البفتيك بالخضار

رول بفتيك

رول بفتيك مروة الشافعي

المقادير :
6 قطع بوفتيك 
ملح
فلفل
بصل بودر
ثوم بودر
3 ملعقة كبيرة ورشيستر شاير صوص او ربع كوب ماء بصل +ملعقة كبيرة مستردة
فلفل الوان شرائح 
بصل شرائح
2 فص ثوم شرائح
ملعقة كبيرة سمنة 
3 ملعقة كبيرة خل بلسمك
ربع كوب شوربة لحم

شاهدايضا : طريقة عمل البفتيك بالبطاطس بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي 

الطريقة :
1- في بولة انزل الملح والفلفل والبصل والثوم والصوص واقلبهم مع بعض كويس اوي .
2- في طاسة انزل زيت ونص السمنة يسخن وانزل الثوم اعطية تشويحة ريحتة تطلع انزل الفلفل الالوان والبصل واشوحهم مع بعض يدبلم بس واطفي .
3- وانزل علي قطعة البفتيك بالطول والف من عند الطول الف رول وهكذا مع باقي الكمية عاوزة الخضار يكون طالع من اللحمة وفي طاسة سخنة فيها زيت وسمنة سخنم وانزل الرولات جمب بعض عشان اسويهم انزلهم علي المكان اللي مقفول منة الرول يستوي وياخد لون حلو واطلعهم في طبق .
4- في نفس الطاسة مكان البفتيك انزل ثوم واشوحة وانزل بالخل البلسمك والشوربة وملح وفلفل واسيبو يغلي غلوة واوزع الصوص علي قطع البفتيك 

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top