بسكويت السينابون
3 كوب دقيق الا معلقتين كبار
جميع الاستعمالات
2 ملعقة كبيرة نشا
بيضة
ملعقة صغيرة فانيليا
كوب زبدة بدرجة حرارة المطبخ
رشة ملح
نصف كوب سكر بودرة منخول
للحشو :
3 ملعقة كبيرة قرفة
ملعقة صغيرة كاكاو محلي
شاهد ايضا : طريقة عمل بسكوت الزنجيبل بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- في بولة انزل الزبدة واضربها وانزلها السكر واضربهم لغاية مالقوام يبقا كريمي ولونة ابيض انزل البيضة والفانيليا واضربهم لغاية مالبيضة تختفي .
2- انزل علي الدقيق والنشا والملح واقلبهم كويس وانزلهم علي الخليط واقلب فيه ايدي لغاية متتكون عجينة لو في الصيف ندخلها التلاجة 10دقايق اما في الشتا مش لازم .
3- هاتيكيس سندوتشات وخدي نص الكمية وحطي كيس تاني وابدئي افردي لغاية ميبقا السمك رفيع 3مم افردي كويس حولي تبقا بشكل مربع او مستطيل وساوي الاطراف شليها ع باقي العجينة واخلطي الكاكاو بالقرفة ورشي من الخليط علي كل العجينة وابدئي لفيها رول زي السينابون وساوي الاطراف وابدئي قطعي قطع رفيعة .
4- في صنية الومنيوم مدهونةزيت خفيف ورصي البسكوت وع فران سخن اوي علي 160 علي الشبكة لغاية ميبقا لونة دهبي طلعية وقدمية وسبية يبرد ودوقي احلا بسكوت وهيعملك كمية كبيرة اوي.
تسلم ايديك
ردحذفبيبتى تسلميلى
حذف