شطيطه
المقادير :نصف كيلو فلفل رومي وحامي
نصف كيلو طماطم مكعبات
ملعقة صغيرة ثوم مفروم
زيت
ربع كوب خل
ملعقة كبيرة كمون
ملعقة كبيرة كزبرة جافة
ملعقة كبيرة ملح
نصف ملعقة صغيرة فلفل اسود
شاهد ايضا : طريقة عمل سلطة الفتوش بطريقة الشيف فطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- في حلة فيها زيت سخن اوب انزل الفلفل الرومي والحامي لو عاوزاها حامية اوي يبقا فلفل حامي بس وشوحيهم مع بعض واول ميبدء يدخل علي التحمير انزل الثوم واشوح لغاية مريحة الثوم تطلع .
2- ابتدي انزل ملح وفلفل وكمون وكزبرة واقلبهم وانزل الطماطم واغطي واسبهم يتسبكو مع بعض شوية انزل الخل وتقلبتين واطفي واقدمها بتعد في برطمان او علبة في التلاجة بالاسبوع .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق