ورقه جمبري
المقادير :جمبري
4 بطاطس مقطعة مكعبات صغيرة
فلفل الوان مكعبات
ذرة صفرا
4 فصث ثوم حلقات
بصل مقطع
ملح
فلفل
كمون
بهارات سمك
رشة شطة
ليمون للتقديم
زيت
شاهد ايضا : طريقة عمل السبيط المقرمش بطريقة الشيف مروة الشافعي
الطريقة :
1- اجيب صنية واثبت فيها ورقة الومنيوم وانزل البطاطس والفلفل والثوم والبصل والذرة وارش بقا ملح وفلفل وكمون والبهارات والشطة .
2- اقلبهم وانزل علي الوش الجمبري واعطيلو ع قدو شوية توابل وزيت واقفل الالومنيوم علية كويس وادخلها فرن سخن علي 200 علي الشبكة مده ربع ساعة بالكتير وبشريها لغاية متستوي كويس وخرجيها تتقدم مع شرائح الليمون بالصنية وبالهنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق