--> طريقة عمل السبانخ بلسان العصفور سهل جدا وبسيط - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home السبانخ / بلسان العصفور / عصفور / فاطمه ابو حاتي / لسان

طريقة عمل السبانخ بلسان العصفور سهل جدا وبسيط

سبانخ بلسان عصفور 

سبانخ فاطمه ابو حاتي

المقادير :
نصف كيلو سبانخ فريش
نصف كوب لسان عصفور 
كوب كزبرة مفرومة 
كوب شبت مفروم
بصلة مقطعة صغير
ملعقة كبيرة ثوم مفروم
كوب عصير طماطم
مملعقة كبيرة صلصة 
2 كوب شوربة 
رشة سكر 
ملعقة كبيرة كزبرة جافة 
ملح
فلفل اسود

شاهد ايضا : طريقة عمل الملوخية بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي 

الطريقة :
1- في حلة انزل زبدة وزيت يسخنم انزل البصل واشوحها بس وتدبل من غير متاخد اي لون انزلها الطماطم واول متغلي انزل السبانخ و الكزبرة والشبت واقلبهم واسبها لغاية متخس خالص وتستوي وتدبل انزلها الشوربة والصلصة والسكرواظبط الملح والفلفل واقلبهم مع بعض واسبهم يستو مع بعض .
2- بد مستوت واتسبكم وغلم انزل لسان العصفور  واغطي عشان يغلي غلوتين واعملة الطشة  في طاسة انزل السمنة تسيخ انزل الثوم واول ميبقا لونة بيج انزل الكزبرة اول مالثوم يبقا دهبي انزلهم علي السبانخ ضروري جدا مغمقش عشان متمررش واغطي عليها واطفي واسيب لسان العصفور يستوي مده ربع ساعة في السخونية وبعدين اقدمهم .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top