متبل الباذنجان
1 حبة باذنجان رومي مشوية
ملعقة صغيرة ثوم مفروم
1 فلفل رومي مفروم
1 فلفل حار مفروم
كوب زبادي
نصف كوب طحينة
ربع كوب عصير ليمون
ملعقة صغيرة كمون
ملح
فلفل اسود
شاهد ايضا : طريقة عمل سلطة البطاطس بالمايونيز بطريقة الشيف فاطمه ابوحاتي
الطريقة :
1- بعد مشويت البتنجان اقشرة واهرسة بالشوكة .
2- في بولة انزل الزبادي والطحينة والفلفل الرومي والحار والثوم وعصير الليمون وملح وكمون والفلفل واخلط التتبيلة كويس جدا .
3- انزل الباذنجان علي التتبيلة واقلبهم كويس مع بعض وانزلها في طبق التقديم وازين بزيت زيتون وفلفل الوان مقطع صغير .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق