--> طريقة عمل السبيط المقرمش طعمة احلا من المحلات - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home السبيط / المقرمش / مروة الشافعي

طريقة عمل السبيط المقرمش طعمة احلا من المحلات

سبيط مقرمش

سبيط مقرمش

المقادير :
سبيط شرائح حلقات
2 كوب زبادي صغير 
2 عصير ليمونة 
كوب دقيق
2ملعقة صغيرة بابريكا 
ملح
فلفل 
رشة شطة 
ملعقة كبيرة ثوم بودر 

شاهد ايضا : طريقة عمل صنية السمك البوري بالبطاطس بطريقة الشيف مروة الشافعي 

الطريقة :
1- في بولة انزل الزبادي واليمون وانزل فيه الكلماري او السبيط واقلبه واسيبة نص ساعة في التتبيلة .

2- علي الدقيق انزل الثوم وابابريكا والشطة وملح وفلفل واقلبهم بعد ميتبل انزل الكاماري او السبيط في الدقيق واقلب كويس اغلفة وانزلهم زيت سخن اوي علي نار متوسطة .

3- اول منزلة الزيت اهدي النار مطولش علية هو ياخد لون دهبي حلو كده وارفعة فورا علي مناديل مطبخ يدوب تمتص الزيت وارفعة علي طبق عشان ميطراش واقدمة هيبقا حلو جدا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top