سبيط مقرمش
المقادير :سبيط شرائح حلقات
2 كوب زبادي صغير
2 عصير ليمونة
كوب دقيق
2ملعقة صغيرة بابريكا
ملح
فلفل
رشة شطة
ملعقة كبيرة ثوم بودر
شاهد ايضا : طريقة عمل صنية السمك البوري بالبطاطس بطريقة الشيف مروة الشافعي
الطريقة :
1- في بولة انزل الزبادي واليمون وانزل فيه الكلماري او السبيط واقلبه واسيبة نص ساعة في التتبيلة .
2- علي الدقيق انزل الثوم وابابريكا والشطة وملح وفلفل واقلبهم بعد ميتبل انزل الكاماري او السبيط في الدقيق واقلب كويس اغلفة وانزلهم زيت سخن اوي علي نار متوسطة .
3- اول منزلة الزيت اهدي النار مطولش علية هو ياخد لون دهبي حلو كده وارفعة فورا علي مناديل مطبخ يدوب تمتص الزيت وارفعة علي طبق عشان ميطراش واقدمة هيبقا حلو جدا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق