شرائح اللحم بالمكرونه
5شرائح لحم
ملح
فلفل
ملعقة كبيرة زيت
2ملعقة كبيرة زبدة
نصف كوب بصل
3فص ثوم شرائح
ملعقة كبيرة زبدة
نصف كوب ماء ساخن
كيس مكرونة شرايط عريضة
2 فص ثوم مفروم
كوب كريمة طبخ
كوب جبنة رومي مبشورة
شاهد ايضا : طريقة عمل البفتيك بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- انزل قطع اللحمة بين كيس سندوتشات وادقها واتبلها من فوق بملح وفلفل واسخن طاسة فيها زيت وزبدة تسخن وانزل شرائح الحمة ارصهم جمب بعض لحد متاخد واتبل من الناحية التانية وارش كده ملح وفلفل اول متاخد لون حلو من ناحية اقلبها تاخد لون من النحية التانية .
2- انزلها البصل واشوحة معاهم وانزل الثوم واشوحة كده ريحتة تطلع وانزلها شوية من المية لسخنة صغيرين وتغلي واغطي واهدي واسبها تستوي وتشرب المية .
3- في طاسة انزل الزبدة والزيت تسخن وانزل الكريمة واتبلها ملح وفلفل تغلي انزلها المكرونة واقلبهم مع بعض وفي طبق انزل شرائح اللحم مع المكرونة وبالهنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق