--> طريقة عمل لحمة بصوص الثوم السريععة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الثوم / بصوص / فاطمه ابو حاتي / لحمة

طريقة عمل لحمة بصوص الثوم السريععة

لحمه بصوص الثوم

لحمه بصوص الثوم   فاطمه ابو حاتي

المقادير :
كيلو لحمة بتلو مكعبات
ملعقة كبيرة ثوم مفروم
3ملعقة كبيرة سمنة
2ملعقة كبيرة دقيق
2 ملعقة كبيرة خل
رشة سكر
ملح
فلفل اسود

شاهد ايضا : طريقة عمل شبكة الكوسة باللحمة بطريقة الشيف مروة الشافعي 

الطريقة :
1- اتبل اللحمة بالملح والفلفل واتبلها واقلبهم كويس اوي اخليها تتبل كويس اوي وانزل الدقيق واقلبهم مع بعض كويس اوي .
2-  في طاسة سخنة اوي وانزل السمنة وزيت يسخنم كويس جدا جدا جدا وانزل اللحمة واقلبها لغاية ماديها لون حلو عشان يبقا شكلها لطيف .
3- خلاص اللحمة اخدت لون حلو انزلها الثوم واشوحة معاها اول ميبتدي ياخد لون حلو انزل الخل واقلبهم مع بعض  اول ميغلي انزل كوباية مية مغلية اول متغلي اظبط ملح وفلفل واغطيها واسبها علي نار هادية لغاية متستوي وتتشرب المية كلها واقدمها مع رز ابيض .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top