--> طريقة عمل صنية الجمبري بصوص حلو جدا - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الجمبري / صنية / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل صنية الجمبري بصوص حلو جدا

صنيه جمبري

صنية جمبري      فاطمه ابو حاتي

المقادير :
نصف كيلو جمبري بقشرة 
كوب  كرفس فرنساوي مقطع
كوب جزر مبشور 
بصلة جوانح
1 فلفل رومي شرائح
1 فلفل حار شرائح
6 فص ثوم شرائح
كوب عصير طماطم
ربع كوب عصير ليمون
ملعقة صغيرة كمون
ملعقة صغبيرة كزبره جافة
ملعقة صغيرة كاري
ملح


الطريقة :
1- في بولة انزل الجمبري بعد منضفة واشيل لكيس الرملي من ضهرة  وانا عاوزاه يكون سليم وبراسة وانزل علية ملح وكاري وكزبرة وكمون وعصير الليمون واقلبهم مع بعض واسبهم نص ساعة .
2- ابتدي انزل علية البصل والطماطم والفلفل الرومي والحامي والثوم والكرفس والجزر واقلب المكونات مع بعض وفي طاسة علي النار تكون سخنة  وانزل المكونات علي طول واقلبهم  واغطية واسيبة مده 6 دقايق بالكتير واطفي علية هو اول مياخد اللون البرتقاني اعرف انو خلاص استوي كل مهطولي كل مهيشد وينشف  وقدمية بالهنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top