--> طريقة عمل اقراص البطاطس باللحمة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home اقراص / البطاطس / باللحمة / مروة الشافعي

طريقة عمل اقراص البطاطس باللحمة

اقراص البطاطس 

اقراص البطاطس مروة الشافعي

المقادير :
نصف كيلو بطاطس مسلوقة ومهروسة 
ربع كيلو لحمة معصجة 
حلقات بصل ابيض 
كوب دقيق
كوب بقسماط
2 بيضة 
2 ملعقة كبيرة لبن
ملح
فلفل
مكعب زبدة 
زيت للتحمير 

شاهد ايضا : طريقة عمل كفتة اللحمة بالبطاطس بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي

الطريقة :
1- انزل علي البطاطس ملح وفلفل واللحمة والزبدة واقلبهم مع بعض واجيب البصل اقطعة حلقات سميكة شوية .
2- اشيل القشرة الخفيفة وابتدي احشي البصل بالبطاطس ونزللها الدقيق وبعدها البيض واخيرا البقسماط واشلها نصف ساعة في التلاجة ونقليها في زيت سخن جدا تاخد لون حلو وبس خلاص .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top