--> طريقة عمل ناجتس الفراخ السريع واللذيذ - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الفراخ / الناجتس / فاطمه ابو حاتي / ناجتس

طريقة عمل ناجتس الفراخ السريع واللذيذ

الناجتس 

الناجتس فاطمه ابو حاتي

المقادير :
كيلو فراخ صدور واوراك
نصف كيلو بطاطس مسلوقة ومهروسة 
نصف كوب بقسماط مطحون
ملعقة كبيرة ملح
ملعقة كبيرة بيكينج بودر 
ملعقة كبيرة بصل بودر 
ملعقة صغيرة ثوم بودر 
ملعقة صغيرة بابريكا 
معقثة صغيرة سكر 
ملعقة صغيرة فلفل اسود
ملعقة صغيرة بهارات فراخ 
للتغطية :
نصف كوب دقيق 
نصف كوب كورن فليكس 
2ملعقة كبيرة نشا 
2بيضة 
ربع كوب لبن
ملح
فلفل 
دقيق 

شاهد ايضا : طريقة عمل برجر الفراخ بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي 

الطريقة :
1- في الكبة انزل الفراخ ولازم الفراخ تكون مغسولة حلو اوي ومنقوعة في مية وخل 10دقايق ومتصفية كويس اوي لازم تتصفا وتتنشف كويس اوي من المية لان لو وجد فيها اي نقطة مية هتفك معاكي العجينة ومش هتبقا مظبوطة وهتفك منك في الزيت .
2- نزلي الفراخ الكبة وافرميها كويس ونزلي الملح والفلفل والبصل والثوم وبهارات الفراخ والبابريكا والبيكينج بودر والبقسماط والبطاطس مسلوقة 3/4 سوا بقشرها ومتقشرة ومهروسة وافرم المكونات دي كويس جدا .
3- هاتي كيسين مفتوحين وافردي جواهم العجينة كلها بسوا واحد وبسمك سنتي واقطعي بقا بالقطاعات الاسكال اللي تحبيها ومتوفرة وكل متخلصي افردي العجينة تاني وهكذا .
4- حطي البن علي البيض وملح وفلفل وروبيهم مع بعض وعلي الدقيق نزلي النشا والكورن فليكس ورشة ملح وفلفل وقلبيهم كويس مع بعض ودقيق ساده من غير حاجة في طبق لوحدة وهاتي الاشكال نزلي علي الدقيق غلفية ونزلي علي البيض ومن البيض علي خلطة الدقيق وهكذا وبعد كده لو عاوزة تعملي كمية وتفرزيها حطي في طبق علي اكياس سندوتشات وبين كل طبقةوالتانية كيس سندوتشات وفي الاخر دخليها كيس محكم الغلق ودخليها الفليزر ووقت متحتاجيها خرجيها تاخد درجة حرارة المطبخ واقليها  هتقليها في زيت سخن اوي وغزير واول متنزليها النار هدي النار عشان تستوي وتاخد لون حلو وقدميها بالهنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top