--> طريقة عمل لقمة الباشا التركية - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الباشا / التركية / فاطمه ابو حاتي / لقمة

طريقة عمل لقمة الباشا التركية

لقمه الباشا التركيه

لقمة الباشا فاطمه ابو حاتي

المقادير :
لتر لبن
نصف كوب جوز هند
نصف كوب نشا 
نصف كوب دقيق
نصف كوب سكر
ملعقة صغيرة فانيليا 
2 ملعقة صغيرة ماء زهر 
علبة قشطة 
الطبقة التانية :
كوب كريم شانتية
نصف كوب سكر بودرة 
كوب لبن مثلج
علبة قشطة 
فانيليا 

شاهد ايضا : طريقة عمل كيكة بالمهلبية بطريقة الشيف مروة الشافعي

الطريقة :
1- في حلة انزل اللبن والنشا والدقيق  والسكر  واقلبهم علي البارد وارفعها علي النار مع التقليب المستمر لغاية ما الخليط يسخن وانزل الفانيليا والزهر والقشطة وممكن قشطة وش اللبن وايدنافيها بالتقليب لغاية متغلي وتتقل  اضربها بالهند بلندر وممكن الخلاط وارش القالب جوز الهند وانزل الخليط .
2- في بولة انزل الكريم شانتي والسكر واللبن واخفقهم كويس اوي بالمضرب الكهربائي لمده 7دقايق لغاية ميتقل  نزي الفانييليا والقشطة واخفقي كويس لغاية مالققوام يعلا ويتماسك .
3- بعد مالخليط يبدرد خالص في القالب نزلي عليها الكريمة وافرديها كويس وزيني بقا بمكسرات وكريز .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top