--> طريقة عمل صوص التوفي للكيك والسينابون والدوناتس - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home التوفي / الكراميل / صوص / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل صوص التوفي للكيك والسينابون والدوناتس

صوص توفي 

صوص توفي فاطمه ابو حاتي

المقادير :
كوب سكر 
ربع كوب ماء 
علبة قشطة 
نصف كوب لبن

شاهد ايضا : طريقة عمل صوص الشيكولاتة بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي 

الطريقة :
1- في طاسة علي النار والافضل تكون الومنيوم والمية  واسبهم علي النار واقلب من الوقت للتاني بطريقة هز الحلة لغاية مكل السكر بقا لونة دهبي ودي بقا فايدة انك تستخدمي الالومنيوم لانة بيبين لون الكراميل كويس .
2- بعد ماخد اللون الحلو انزل القشطة مع التقليب وارقففعة من علي النار واقلب لغاية ميفك وارجعة تاني وانزل اللبن وحدة وحدة لغاية متوصلي للقوام المظبوط وتشلية من ع النار وتنزلية في علبة وتكون ازاز وتسبية يبرد خالص وتغطية وتحتفظي بيه في التلاجة انا اخد معايا ربع اللبن انتي عاوزاه خفيف اكتر خدي اللبن كلة .
3- لو عاوزة قوام الكراميل تقيل يبقا متحطيش اللبن اما لو عاوزة تظبطي قوامة وتخففية ضفيلو اللبن  وكده بقا جاهز عندك كراميل او صوص توفي تستخدمية في تزيين الكيك والسينابون والبان كيك وحاجات كتير اوي .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top