--> طريقة عمل بلح الشام بالسميد - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الشام / بالسميد / بلح / بلح الشام

طريقة عمل بلح الشام بالسميد

بلح شام بالسميد

بلح الشام

المقادير :
كوب من دقيق السميد
كوب من الماء 
2بيضة حجم كبير
ملعقة صغيرة فانيليا
ربع كوب زيت 
رشة ملح
رشة سكر 
للشربات او السيرب :
2كوب سكر 
كوب ماء 
عصير نصف ليمونة 
كيس فانيليا 

شاهد ايضا : طريقة عمل بلح الشام بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي

الطريقة :
1- في حلة علي النار انزل المية والزيت والملح والسكر واسبهم يغلو وانزل الدقيق واقلب لغاية ميندمج بالمية وينشف خالص من اي مية ويلم ويبقا عجينة .
2- اسيبة يبرد خالص وانزلة في بولة او عجان وانزل بيضة والفانيليا واخلط لغاية متختفي البيضة خالص انزل التانية واخلط لغاية ميختفي .
3- المهم اتاكد ان العجبينة انضربت كويس وكمان بردت خالص ابتدي ادفي زيت وانزل العجينة من القمع واقص حسب الحجم اللي عاوزاه واقلب لغاية مياخد لون دهبي .
4- اكون مجهزة السيرب او الشربات اللي هما السكر والمية في حلة علي النار يغلو انزل اللمون والفانيليا واسبهم يغلو علي نار هادية 5دقايق واطفي واسيبة يبرد خالص واطلع البلح علية وانزلة علي مصفا يتصفا من اي عسل زيادة واقدمة .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top