مهلبية
نصف كوب سكر
نصف كوب دقيق
ربع كوب نشا
لتر لبن
مكسرات
قشطة
ملعقة صغيرة فانيليا
كوب كريم شانتي مخفوق
ايس كريم فانيليا
عسل ابيض
شاهد ايضا : طريقة عمل بودينج الشيكولاتة ع البارد بطريقة الشيف مروة الشافعي
الطريقة :
1- ع اللبن انزل الدقيق والنشا والسكر والفانيليا واقلبهم كويس وارفعهم في حلة علي النار واقلب طول مهيا علي النار لغاية متتقل هيا مش هتبقا تقيلة اوي هتبقا سايلة شوية .
2- انزل 3 معالق كبار او 4 من الكريمة المخفوقة وممكن احط كريم شانتي بودر واقلبهم مع بعض واقدم في الكاسات واحط بولات ابس كريم في كل واحدة وعسل نحل ومكسرات بقا وعيشي وعيشي الاولاد.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق