دجاج بحشو سبانخ
دجاجة كاملة مخلية من العضم
400 جرام سبانخ فريش
2 كوب مشروم شرائح
بصلة كبيرة قطع صغيرة
3فص ثوم مفروم
كوب جبنة فيتا
خيط حراري
ملعقة كبيرة سمنة
عود روز ماري
راس ثوم كاملة
جزر صوابع
بصل فورمة
شاهد ايضا : طريقة عمل رول الفراخ المحشي بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- بعد غسل الفرخة ونقعها وتصفيتها اجبها وادقها افردها شوية بالمدق واتبلها ملح وفلفل واسبها علي جمب وفي طاسة سخنة انزل زيت وسمنة تسخن انزل البصلة واشوحها لغاية متدبل معايا انزل الثوم واشوحة معا البصل تطلع ريحتة انزل المشروم واشوحة معاهم كويس لغاية ميستوي .2- انزل السبانخ واقلبها لغاية متستوي معايا ارفعها من علي النار وانزلها الجبنة واقلبهم مع بعض اسبها تهدا وانزل الحشو وافردها كدة في الص وافها كويس اقفل علي الحشو وابدء اربطها ربطة كويسة لغاية متتقفل كويس جدا عشان اضمن ان الحشو ميخرجش.
3- في طاسة سخن وفيها زيت وسمنة انزل الروز ماري واقشم الثوم وانزلة الزيت يسخنم حلة وريحتهم تطلع انزل العرق واعطيلو لون تحمير حلو من كل النواحي وادخلة الفرن علي صنية معاها الجزر والبصل وادخلها فرن سخن علي الشبكة لغاية متستوي كويس واخرجها اقدمها .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق