--> طريقة عمل دجاج بحشو السبانخ حلوة جدا - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الدجاج / السبانخ / بحشو / مروة الشافعي

طريقة عمل دجاج بحشو السبانخ حلوة جدا

دجاج بحشو سبانخ

دجاج محشي  مروة الشافعي

المقادير :
دجاجة كاملة مخلية من العضم
400 جرام سبانخ فريش
2 كوب مشروم شرائح
بصلة كبيرة قطع صغيرة 
3فص ثوم مفروم
كوب جبنة فيتا 
خيط حراري
ملعقة كبيرة سمنة 
عود روز ماري
راس ثوم كاملة
جزر صوابع
بصل فورمة 

شاهد ايضا : طريقة عمل رول الفراخ المحشي بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي

الطريقة : 

1-  بعد غسل الفرخة ونقعها وتصفيتها اجبها وادقها افردها شوية بالمدق واتبلها ملح وفلفل  واسبها علي جمب وفي طاسة سخنة انزل زيت وسمنة تسخن انزل البصلة واشوحها لغاية متدبل معايا انزل الثوم واشوحة معا البصل تطلع ريحتة انزل المشروم واشوحة معاهم كويس لغاية ميستوي .

2- انزل السبانخ واقلبها لغاية متستوي معايا ارفعها من علي النار وانزلها الجبنة واقلبهم مع بعض اسبها تهدا وانزل الحشو وافردها كدة في الص وافها كويس اقفل علي الحشو وابدء اربطها  ربطة كويسة لغاية متتقفل كويس جدا عشان اضمن ان الحشو ميخرجش.

3- في طاسة سخن وفيها زيت وسمنة انزل الروز ماري واقشم الثوم وانزلة الزيت يسخنم حلة وريحتهم تطلع انزل العرق واعطيلو لون تحمير حلو من كل النواحي  وادخلة الفرن علي صنية معاها الجزر والبصل وادخلها فرن سخن علي الشبكة لغاية متستوي كويس واخرجها اقدمها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top