--> طريقة عمل الكاب كيك بالشيكولاتة المختلف - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الشيكولاتة / كاب / كيك / مروة الشافعي

طريقة عمل الكاب كيك بالشيكولاتة المختلف

كاب كيك الشيكولاته

كاب كيك مروة الشافعي

المقادير :
نصف كوب زبدة  بدرجة حرارة المطبخ
نصف كوب سكر بودرة 
2بيضة بدرجة حرارة المطبخ
ملعقة صغيرة فانيليا 
2/3 كوب دقيق 
كيس بيكينج بودر 
رشة ملح
نصف كوب لبن 
2ملعقة كبيرة كاكاو 
مية 

للتزيين :
كوب كريم شانتي سايب 
نصف كوب لبن
2 ملعقة كبيرة نوتيلا 
2ملعقة كبيرة كاكاو غامق

شاهد ايضا : طريقة عمل كاب كيك الفانيليا بطريقة الشيف مروة الشافعي 

الطريقة :
1- في بولة انزل الزبدة والسكر واخلطهم لغاية مالقوام يبقا كريمي ولونة ابيض انزل البيبض والفانيليا واخلطهم كويس اوي واخلط الدقيق والبيكينج بودر والملح واقلبهم كويس وابتدي انزل شوية بشوية مع الخلط وانزل اللبن لغاية مالقوام يبقا مختلط .
2- الم الخليط من الجوانب وعلي الكاكاو انزل شوية بشوية من المية لغاية ميفك معايا انزل بية علي الكيك هو من قبل الكاكاو بالفانيليا بعد الكاكاو بقا بالشيكولاتة وانزلة في القوالبي بعد ملم الاطراف لغاية النص بس وادخلة فرن سخن علي 180 علي الشبكة لمده 10 او 20 دقيق واختبرية قبل متطلعية واتاكدي انو استوا .
3- بعد معملنا الكاب كيك نزلي في بولة كريم شانتي ول واللبن واضربيهم لغاية مالقوام يبقا تقيل نزلي النوتيلا والكاكاو واضربهم ولو حسيتي ان القوام تقل زودي لبن وظبطي القوام واول ماالكاب كيك يهدا خالص زينية وقدمية .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top