فيليه بصوص الليمون
المقادير :كلو سمك فيلية ق بياض
2 ملعقة كبيرة عصير ليمون
زيت
2 ملعقة كبيرة زبدة
ملعقة صغيرة بصل بودر
ملعقةصغيرةثوم بودر
ملعقة صغيرةبهارات سمك
نصف ملعقة صغيرة بابريكا
ملح
فلفل اسود
دقيق
الصوص:
نص كوب عصير ليمون
شرائح ليمون
4لعقة كبيرة زبدة
ملعقة كبيرة نشا
ملعقة صغيرةفلفل ار مجروش
رشة ملح
شاهد ايضا : طريقة عمل كفتة السمك بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- في طبق انزل علي السمك الثوم والبصل والبهارات والبابريكا والملح والفلفل وعصير الليمون واتبل السمك مده نص ساعة وانزلة واغلفة بالدقيق .
2- علي النار في طاسة انزل الزيت والزبدة يسخنم كويس اوي وانزل قطع السمك تاخد لون من ناحية اقلبها براحة علي الناحية التانية تاخد لون حلو ويستوي اطلعة علي طبق.
3- مكان محمرنا السمك انزل الزبدة وعصير الليمون يغلي انزل الفلفل الاحمر وشرائح الليمون وادوب النشا في شوية مية صغيرين ادوبه كويس وانزلة مع التقليب المستمرلغاية ميتقل ورشة ملح وادوبها وانزله علي السمك وكده بقا الطبق جاهز مخدش وقت خالص .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق