--> طريقة عمل فيلية بصوص الليمون مش هياخد دقايق ويكون جاهز - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الليمون / بصوص / فاطمه ابو حاتي / فيلية

طريقة عمل فيلية بصوص الليمون مش هياخد دقايق ويكون جاهز

فيليه بصوص الليمون 

فيلية بصوص ليمون  فاطمه ابو حاتي

المقادير :
كلو سمك فيلية ق بياض
2 ملعقة كبيرة عصير ليمون
زيت 
2 ملعقة كبيرة زبدة 
ملعقة صغيرة بصل بودر 
ملعقةصغيرةثوم بودر 
ملعقة صغيرةبهارات سمك
نصف ملعقة صغيرة بابريكا 
ملح 
فلفل اسود
دقيق 
الصوص:
نص كوب عصير ليمون
شرائح ليمون 
4لعقة كبيرة زبدة 
ملعقة كبيرة نشا
ملعقة صغيرةفلفل ار مجروش
رشة ملح

شاهد ايضا : طريقة عمل كفتة السمك بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي

الطريقة :
1- في طبق انزل علي السمك الثوم والبصل والبهارات والبابريكا والملح والفلفل وعصير الليمون  واتبل السمك مده نص ساعة وانزلة واغلفة بالدقيق .
2- علي النار في طاسة انزل الزيت والزبدة يسخنم كويس اوي وانزل قطع السمك تاخد لون من ناحية اقلبها براحة علي الناحية التانية تاخد لون حلو ويستوي اطلعة علي طبق.
3- مكان محمرنا السمك انزل الزبدة وعصير الليمون يغلي انزل الفلفل الاحمر وشرائح الليمون وادوب النشا في شوية مية صغيرين ادوبه كويس وانزلة مع التقليب المستمرلغاية ميتقل ورشة ملح وادوبها وانزله علي السمك وكده بقا الطبق جاهز مخدش وقت خالص .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top