مربي فراوله
كيلو الفراولة
نصف كيلو سكر
عصير نصف ليمونة
5حبة قرنفل
شاهد ايضا : طريقة عمل مربي التين بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- قطعي الفراولة ونزلي عليها السكر وقلبيهم وغطيها ودخليها التلاجة لتاني يوم .هتلاقيها نزلت ميتها .
2- حطي الفراولة نزلي عليها القرنفل وسبيها علي نار هادية 1/3 ساعة هتلاقيها اتهرست وتقلت نزلي عليها اللمونة وسبيها تغلي وتتقل .
3- سبيها تبرد خالص وعبيها في برطمان ناشف ونضيف ودخلية التلاجة .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق