شوربه بسله
المقادير :نصف كيلو بسلة فريش
كوب جزر مكعبات
2 عود كرفس فرنساوي
بصلة مفرومة
لتر شوربة مغلية
مكعب مرق
ملعقة كبيرة سمنة
رشة سكر
فص مستكة
ملح
فلفل
شاهد ايضا : طريقة عمل شوربة البسلة بالكريمة بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- في حلة انزل السمنة وزيت بسيط انزل المستكة تسيح انزل البصلة واعطيها لون دهبي وانزل بالبسلة والجزر والكرفس ومكعب المرق ورشة السكر واشوحهم مع بعض شوية في الزيت واغطي واهدي النار لغاية متنزل ميتها وتشربها وتستوي .
2- نزلي الشوربة المغلية وظبطي ملح وفلفل واسبها تغلي واغطيها واسبها تكمل سواها في الشوربة واقدمها بعد متستوي وبالهنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق