كوكيز براونيز
2بيض
كوب دقيق
كوب شوكليت شيبس
نصف كوب سكر ابيض
نصف كوب سكر بني
100 جرام زبدة طرية او 1/3 كوب +ملعقة كبيرة
3 ملعقة كبيرة كاكاو خام
ملعقة صغيرة ممسوحة بيكينج بودر
رشة ملح
ملعقة صغيرة فانيليا
شاهد ايضا : طريقة عمل كيك البراونيز بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- في بولة انزل البيض والفانيليا والسكر الابيض والبني واخفق لغاية ميعلي ويبقا كريمي لو مش متوفر السكر البني استخدمي كوب سكر ابيض شيلي منة معلقة كبيرة وحطيها عسل اسود .
2- سيحي الزبدة تسيح بس وتسخن وشليها من علي النار ونزللها الشيكوليت شيبس وقلبيها لغاية متسيح لو مش متوفرة حطي بدلها نفس الكمية شيكولاته مبشورة اول متسيح نزليها علي الخليط واخلطيهم مع بعض .
3- اخلطي الدقيق المنخول والملح والكاكاو والبيكينج بودر وقلبيهم كويس اوي مع بعض ونزليه علي الخليط السائل وقللبي بالمعلقة لو حسيتي انو سايل ضيفي معلقتين ككبابر دقيق واخلطيهم مع بعض لغاية متبقا تقيلة تتشكل وعلي صنية الومنيوم مدهونة زيت وابدء اشكل كرات استخدمي المعلقة كبيرة ورصيهم جمب بعض سيبي فراغ بسيط ودخلية الرف الوسطاني علي 170 مده 10دقيقة واخرجة اقدمة وازينة بالسكر االبودرة.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق