باذنجان الدجاج
المقادير :كيلو مكعبات دجاج
باذنجان عروس اسود
فلفل
بابريكا
2 ملعقة كبيرة صويا صوص
ملعقة كبيرة ملح
اسياخ شيش
شاهد ايضا : طريقة عمل ابراج الباذنجان المشوي بطريقة الشيف مروة الشافعي
الطريقة :
1- في بولة انزل الفراخ وملح وفلفل وبابريكا والصويا صوص واقلبهم مع بعض .
2- اجيب صنية اكون عملة الباذنجان علي شكل مركب وارص جوة الباذنجان قطع الفراخ جمب بعض علي طول الباذنجان وارصهم علي صنية فرن .
3- ابدء ادخل اسياخ الشيش بالطول جوة الباذنجان عشان تتماسك الفراخ جوة الباذنجان ادخلها فرن سخن علي 200علي الشبكة لغاية ميستوي الباذنجان والفراخ وافتح الشواية ياخد لون من فوق .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق