اصابع الشيكولاته
نصف كوب شيكولاتة سايحة
شيكولاتة سايحة
نصف كوب لبن دافيء
3 كوب جوز هند ناعم
صوص شيكولاتة
صوص كراميل
شاهد ايضا : طريقة عمل الشيكولاتة جيرسي بجوز الهند بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- في بولة انزل جوز الهند وانزل علي نصف كوب الشيكولاتة اللبن واقلبهم مع بعض لازم يختلطو وانزلهم علي جوز الهند واقلبهم كويس اوي .
2- شكلي اصابع او كورات حسب رحتك وعلي ورقة زبدة سبتيها بالشيكولاتة ع صنية ورصيهم بعد متخلصي نزلي علي الشيكولاتة السايحة وغطيها كويس وطلعيها ع ورق الزبدة ودخليها التلاجة .
3- بعد متنشف خالص امشي عليها بصوص الكراميل او صوص الشيكولاتة خيوط عشوائية وسبيها تنشف خالص وقدميها .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق