--> طريقة عمل مقبلات الملعقة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الملعقة / مروة الشافعي / مقبلات / مقبلات الملعقة

طريقة عمل مقبلات الملعقة

مقبلات 

مقبلات   مروة الشافعي

المقادير :
عجينة باف باستري
جبنة كريمي
شبت
زيتون مخلي
بيضة
ملح
فلفل 

شاهد ايضا : طريقة عمل البغاشة بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي 

الطريقة :
1- افردي عجينة الباف باستري وبالمعلقة العادية باعت الاكل وحددي عليها بالسكينة اقطعي العجينة علي شكل المعلقة بالظبط وحولي تبقا مظبوطة .
2- علي صنية ورصي علي صنية  وعلي البيضة نزلي رشة ملح وفلفل واضربيهم وادهني المعالق ودخليها فرن علي 170 7دقايق ع الرف الوسطاني وخرجيها تهدا بس .
3- اخلطي الجبنة الكريمي مع الشبت وزيت ونزليها كيس حلواني ونزليها جوة المعلقة وزيني بالزيتون وبالهنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top