مقبلات
عجينة باف باستري
جبنة كريمي
شبت
زيتون مخلي
بيضة
ملح
فلفل
شاهد ايضا : طريقة عمل البغاشة بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- افردي عجينة الباف باستري وبالمعلقة العادية باعت الاكل وحددي عليها بالسكينة اقطعي العجينة علي شكل المعلقة بالظبط وحولي تبقا مظبوطة .
2- علي صنية ورصي علي صنية وعلي البيضة نزلي رشة ملح وفلفل واضربيهم وادهني المعالق ودخليها فرن علي 170 7دقايق ع الرف الوسطاني وخرجيها تهدا بس .
3- اخلطي الجبنة الكريمي مع الشبت وزيت ونزليها كيس حلواني ونزليها جوة المعلقة وزيني بالزيتون وبالهنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق