--> طريقة عمل فيتوتشيني باللحمة المفرومة والخضار - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home المفرومة / باللحمة / فاطمه ابو حاتي / فيتوشيني

طريقة عمل فيتوتشيني باللحمة المفرومة والخضار

فيتوتشيني باللحمة المفرومة 

فيتوتشين باللحمة المفرومة فاطمه ابو حاتي

المقادير :
نصف كيلو مكرونة فيتوتشيني
ربع كيلو لحمة مفرومة 
بصلة مفرومة 
جزرة مكعبات
2 عود كرفس فرنساوي
ملعقة كبيرة ثوم مفروم
نصف كيلو طماطم مكعبات 
مكعب مرقة لحمة 
ملعقة كبيرة صلصة 
ملعقة صغيرة زعتر جاف
ملح
فلفل اسود
للتقديم :
جبنة مبشورة

شاهد ايضا : طريقة عمل المكرونة بصوص الثوم والبقدونس بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي 

الطريقة :
1- في طاسة اول متسخن انزل الزيت يسخن انزل البصل واشوحة تشويحة يدبل البصل انزل الثوم واشوحهم ريحة الثوم تطلع انزل اللحمة واقلبهم لغاية ملون اللحمة يتغير انزل الزعتر والفلفل واشوحهم واسيب اللحمة تتعصج واقلب من وقت للتاني .
2- اول ماللحمة تتعصج وتستوي انزل الكرفس والجزر واشوحهم انزل الطماطم واقلب وانزل مكعب المرق والصلصة والملح واقلبهم واغطي واسيب المكونات كلها تستوي اول متستوي انزل المكرونة واقلبهم مع بعض المكرونة مسلوقة 3/4 سوا واكملها تسويتها ع النار اقلبها 6دقايق واقدم احلا طبق مكرونة وهوا سخن علي الوش انزل الجبنة .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top