--> طريقة عمل مدفونة السمك - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home السمك / فاطمه ابو حاتى / مدفونة / مدفونة سمك

طريقة عمل مدفونة السمك

مدفونه سمك

مدفونة السمك    فاطمه ابو حاتي

المقادير :
كيلو سمك فيلية قشر بياض
2 كوب ارز بسمتي
4 كوب ماء مغلي
1 حبة بطاطس مكعبات
2 بصل مفروم
ملعقة كبيرة ثوم مفروم
فلفل الوان مكعبات 
2 كوب عصير طماطم
ملعقة كبيرة صلصة 
عصير ليمونة 
نصف كوب دقيق
رشة سكر .
ملعقة كبيرة كمون
شطة حسب الرغبة
ملح
فلفل

شاهد ايضا: طريقة عمل فيلية بصوص الليمون بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي

الطريقة :
1- اتبل السمك ملح وفلفل وكمون وشطة وثوم وعصير ليمون واتبل السمك بالتتبيلة مع التقليب افركي التتبيلة بالسمك كويس عشان الانسجة تتشرب كل التتبيلة .
2- في صنية سخنة نزلي الزيت يسخن نزلي السمك علي الدقيق غلفية بالدقيق ونزلي ع الصنية جمب بعض واعطيهم لون دهبي من الجهتين .
3- شيلي السمك ونزلي البصل شوحية يدبل بس نزلي الثوم شوحية لما تشمي ريحتة طلعت نزلي الطماطم وملح وفلفل والسكر وشطة وكمون وصلصة واقلبهم واغطي واسبها تتسبك .
4- اول متتسبك انزل البطاطس واقلبها واسبها تغلي انزل الفلفل والرز واقلبهم وانزل المية المغلية وارص السمك فوق الصوص واغطية واسيبو يتشرب واهدي عليهم واسبهم يستوم واقدمه.

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top