--> طريقة عمل الكفتة المقلية هتعملك احلا عزومة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الكفتة المقلية / فاطمه ابو حاتي / كفتة مقلية

طريقة عمل الكفتة المقلية هتعملك احلا عزومة

كفته مقليه 

كفتة مقلية فاطمه ابو حاتي

المقادير :
كيلو لحمة مفرومة حمرا
بصلة كبيرة مفرومة 
كوب بقدونس مفرومة 
كوب برغل 
رشة سكر 
ملعقة صغيرة بهارات سبعة 
ملح
فلفل اسود
سلطة الطحينة :
كوب زبادي
نصف كوب طحينة 
للتقديم :
بصل بالسماق

شاهد ايضا : طريقة عمل كفتة الحاتي بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي 

الطريقة :
1- في الكبة انزل اللحمة والبصل والبرغل مغسول ومنقوع نص ساعة ومتصفي كويس من اي مية والبقدونس وملح وفلفل وبهارات وسكر وافرم المكونات كلها مع بعض عجنة حلوة مده 5دقايق .
2- شكلي الكفتة اصابع او اي شكل تحبية وعلي زيت سخن ويكون زيت غزير وابتدي بعد ميسخن كويس انزل اصابع الكفتة احمرها واعطيها لون حلو وتستوي والنار تكون متوسطة  .
3- قدمي الكفتة بعد متخلصيها مع خليط الزبادي والطحينة وفرشة من البصل بالسماق وقدميها ممكن كمان تشليها في اطباق في الفليزر لوقت الاستخدام .

اقرأ أيضا:

هناك تعليقان (2):

  1. نشكركم علي المعلومات القيمة والهتمان

    ردحذف
    الردود
    1. لا شكر ع واجب حبيبتى دا واجبنا ونورتينا

      حذف

اللحوم

اللحوم
to Top