كفته مقليه
المقادير :كيلو لحمة مفرومة حمرا
بصلة كبيرة مفرومة
كوب بقدونس مفرومة
كوب برغل
رشة سكر
ملعقة صغيرة بهارات سبعة
ملح
فلفل اسود
سلطة الطحينة :
كوب زبادي
نصف كوب طحينة
للتقديم :
بصل بالسماق
شاهد ايضا : طريقة عمل كفتة الحاتي بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- في الكبة انزل اللحمة والبصل والبرغل مغسول ومنقوع نص ساعة ومتصفي كويس من اي مية والبقدونس وملح وفلفل وبهارات وسكر وافرم المكونات كلها مع بعض عجنة حلوة مده 5دقايق .
2- شكلي الكفتة اصابع او اي شكل تحبية وعلي زيت سخن ويكون زيت غزير وابتدي بعد ميسخن كويس انزل اصابع الكفتة احمرها واعطيها لون حلو وتستوي والنار تكون متوسطة .
3- قدمي الكفتة بعد متخلصيها مع خليط الزبادي والطحينة وفرشة من البصل بالسماق وقدميها ممكن كمان تشليها في اطباق في الفليزر لوقت الاستخدام .
نشكركم علي المعلومات القيمة والهتمان
ردحذفلا شكر ع واجب حبيبتى دا واجبنا ونورتينا
حذف