اصابع جلاش بالجبنه والسوسيس
المقادير :لفة جلاش
2 باكيت سوسيس
2 كوب جبنة مونزاريلا وشيدر
نصف كوب كاتسب
2 ملعقة كبيرة مستردة
2 ملعقة كبيرة زبدة ذائبة
2 ملعقة كبيرة زيت
نصف كوب لبن
شاهد ايضا : طريقة عمل اصابع الجلاش البانية بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- اخد ورقة من الجلاش واخلط الزبدة بالزيت وادهن الورقة كلها واطبقاها نصين وادهن النص كله وعلي الطرف في المنتصف اضع قطعة سوسيس وعليها خيط رقيع كاتشب وزيها مستردة وشوية من لجبن الف لفة واطبق عليها من النحيتين والفها رول .
2- كملي كل الكمية بنفس الطريقة وعلي صنية مدهونة ارصهم وادهن وشهم بنفس المادة الدهنية وادخلها فرن سخن علي 180 اول متاخد لون خرجيه ووزعي اللبن علي الوش ودخلية يكمل لغاية مياخد لون دهبي واقدمة .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق